Stoepsterrenkunde aan de Hofvijver tijdens Landelijke Sterrenkijkdagen

Tijdens de 44e Landelijke Sterrenkijkdagen kun je op tientallen plekken in Nederland door een telescoop komen sterrenkijken.

Het evenement is het langstlopende sterrenkundige publieksevenement van ons land waarbij alles draait het om het ontdekken en beleven van de sterrenhemel boven Nederland. En daar doen we met stoepsterrenkunde graag aan mee. Je vindt meer informatie en locaties van dit landelijke evenement op: www.sterrenkijkdagen.nl

Op 28/29 februari staan Sebastiaan en Roel weer met telescopen aan de Hofvijver, als het weer dit toelaat. Check hun social media voor de laatste updates en of het doorgaat.

Update 28 februari: Vrijdagavond 28 feb. gaat de stoepsterrenkunde aan de Hofvijver niet door vanwege het weer. We kijken of de kansen zaterdag 29 feb. beter zijn voor een sessie #stoepsterrenkunde tijdens de Landelijke Sterrenkijkdagen #lskd2020

Update 29 februari: OK, we hakken de knoop door: het gaat door! Grote kans op opklaringen tussen de wolken, en het is te leuk om niet door te laten gaan. We staan klaar met de telescoop, v.a. 19 uur op zaterdag.